Feliratkozás hírlevélre

Köszönöm megtisztelő érdeklődésedet! Kérlek, hogy feliratkozásod előtt olvasd el az űrlap alatt található tájékoztatót.

Különleges ajándék - kizárólag a hírlevél-olvasóknak:


Név*:
E-mail cím*:
E-mail cím újra*:

Az adatkezelési szabályzatot itt tudod elolvasni: >>>Törvényi kötelezettségemnek eleget téve feliratkozásod előtt az alábbiakról tájékoztatlak:

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény értelmében természetes személy, mint reklám címzettje részére a közvetlen üzletszerzés módszerével reklámot illetve promóciót, így hírlevelet is csak akkor küldhetek, ha ahhoz az érintett fél hozzájárult.

Az űrlap mezőinek kitöltésével és a "Feliratkozás" gombra kattintva kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy részedre a jövőben hírleveleket küldjek, melyekben termékeimről és szolgáltatásaimról, nyelvtanulási tippekről, nyereményjátékokról, akciókról, rendezvényekről és a nyelvoktató vállalkozásommal kapcsolatos egyéb eseményekről tájékoztatlak.

A hírlevél-szolgáltatás igénybevétele, illetőleg az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

Feliratkozásoddal kijelented, hogy a jelen Hozzájáruló nyilatkozat elválaszthatatlan részét képező Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot >>> elolvastad, megértetted, az abban foglaltakat maradéktalanul elfogadod és magadra nézve kötelezőnek tartod.

A feliratkozás során rendelkezésemre bocsátott adataidat bármikor megtekintheted, ellenőrizheted és szükség esetén akár módosíthatod is az egyes hírlevelekben található megfelelő linkre kattintva.

A hírlevél-szolgáltatásról korlátozás és indokolás nélkül természetesen bármikor, ingyenesen leiratkozhatsz. Ebben az esetben az általam vezetett nyilvántartásból haladéktalanul törlöm az adataidat.

A jogszerű adatkezelési tevékenység folytatása érdekében bejelentkeztem a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) Adatvédelmi Nyilvántartásába. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-107951/2016

Sütik / Adatvédelem / © Copyright