Két lecke ingyen

Sokat változtatna az életeden havi nettó 350.000 forint?
Ennyi pénzért még akár mosogatnál is egy gyönyörű "meseországban"? "Igen, de ..." Ja, hogy nem tudsz németül? Sebaj! Meg akarod tanulni a "konyhanyelvet" mindössze egy hónap alatt? Csak két adat - és már kezdődik is a tanfolyam! Bátran tesztelheted: az első két lecke INGYENES!
A 100 legfontosabb mondat
amiket mosogatóként egyszerűen ismerned kell
Azonnali segítség szókincsed fejlesztésére
összesen több, mint 300 szóból álló tananyag
Korszerű tananyag
jelszóval védett PDF dokumentumokban
Kétnyelvű (magyar-német) gyűjtemény
szótár nélkül is érteni fogod az összes mondatot
Villámgyorsan elsajátítható
10 lecke, 3 naponként, 1 hónap alatt!
Rendkívül értékes információk
tanulási tippek, hasznos webcímek, feladatok.
Mit kapsz az online tanfolyamtól?
"A mosogató 100 legfontosabb mondata" egy egészen különleges, a magyar piacon egyedülálló gyűjtemény, amelyet elsősorban (leendő) mosogatóknak készítettem saját - szintén németországi mosogatóként szerzett - munkatapasztalatom alapján.

Ezeket a mondatokat ismerve már a próbamunkán jó benyomást teszel a főnökeidre, kollégáidra, hiszen rögtön szót értesz velük.

A leckékben nincs mellébeszélés, nincsenek fölösleges témák, csak tömény tudás – pontosan az, amire mosogatóként Neked szükséged van. Az első perctől kezdve.

A mondatokat sok helyen praktikus ismeretekkel és kiegészítő magyarázatokkal láttam el, amik nélkül aligha boldogulsz az első napokban - és persze később is nagy hasznukat veszed.És egy hasznos AJÁNDÉK: az írásos gyűjtemény mellé HANGANYAGOT is kapsz! Igen, INGYEN!

Az mp3 formátumú hangzó szövegeket akár LE IS TÖLTHETED valamelyik trendi mobil eszközödre, így bárhová magaddal viheted, és akkor tanulhatsz, ismételhetsz, amikor csak akarsz.

Vigyázz rá, mert igen értékes! Ha magántanár, pláne fordító segítségével alkottad volna meg ezt az anyagot, az legalább 15-17 ezer forintodba fájt volna! (És még akkor is bőven megérné, hiszen mosogatóként naponta akár - nettó - 13-15 ezer forintot is kereshetsz Németországban.)

Ezt a komoly kiadást azonban megspórolhatod! (Fordítsd inkább a kiutazásodra! Ennyiből eljutsz német földre.)

Ha az első két lecke tetszett, akkor mindössze 2000 forintért megszerezheted a többi nyolc leckét is!

Vagyis leckénként 250 forintért olyan élő és valódi tudásanyagot kapsz, amelynek minden egyes mondatát német anyanyelvű kollégáimmal egyeztettem.

Ezt a szerény összeget is csak a Te érdekedben kérem. A tanfolyam indulása óta eltelt idő ugyanis fényesen igazolta, hogy ami INGYENES, azt nagyon sokan egyáltalán nem becsülik.

A tanfolyam folytatásának megrendeléséről az ingyenes leckékben találsz további információkat!

A tíz leckét egy hónap alatt kapod meg - jelszóval védett PDF dokumentumokban illetve mp3 fájlokban.

Ha ettől gyorsabban szeretnél haladni, ha neked "most és azonnal" szükséged van a mosogatók 100 legfontosabb mondatára, akár MÁR MA a tiéd lehet a teljes tananyag. Részletek a feliratkozást követő első üzenetemben.

Tedd meg az első lépést a siker útján!

Iratkozz fel MOST!

“Megkaptam az első leckét. Nagyon jó! Tetszenek a magyarázatok. Jó ötlet volt az mp3. Várom a folytatást!”
Nagy Gábor, Szombathely